Tijd voor elkaar…tijd voor een workshop!

GEESKEhandwerk komt met de materialen bij je thuis en dan gaan we lekker met z’n allen aan de gang. Jij zorgt voor een werkplek binnen of buiten; een tafel met wat stoelen of een picknickbank is genoeg. Ik neem de materialen van de gekozen workshop mee en begeleid de workshop. Na afloop heeft iedereen zijn eigen creatie gemaakt.

Thuis? Of op een locatie in Zwolle?

Ga je liever even helemaal weg van huis dan kunnen we in overleg een locatie in/rond Zwolle uitkiezen. Dat kan bijvoorbeeld bij koffie- en theeschenkerij De Langenhof of bij Park de Stadshoeve in Stadshagen.

De workshop wordt dan gecombineerd met eten en drinken. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen locatie en workshop.

 

 

Wil je alleen komen? Of met z’n tienen?

GEESKEhandwerk hanteert geen minimum, maar wel een maximum aantal deelnemers: maximaal 10 deelnemers per workshop zodat ik iedereen persoonlijke aandacht kan geven. De prijs per workshop varieert van € 15,- tot € 25,- per persoon. De benodigde tijd per workshop varieert van 2 tot 3 uur.

Zit jouw workshop er niet bij? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hart klein op triplex

Vele kruisjes maken samen een hartje op dit plaatje triplex. Alleen kruisjes te saai? Kies dan verschillende fantasiesteekjes van het vierkant en je favoriete kleuren en versier daar je hartje mee.

Hart groot op triplex

Kruisjes of verschillende steekjes? Dit hart vraagt wel meer tijd, maar het resultaat mag er zijn. Veel variatie mogelijk omdat je kunt kiezen voor een kruissteek patroon of fantasiesteekjes in je favoriete kleuren.

Borduren op triplex

Op een plaatje triplex binnen een raster van 15 bij 15 kruisjes borduren. Je kiest je eigen patroon en kleuren. Kiezen ut de wisselende voorraad van andere houten ondergronden kan ook.

Mandala borduren op hout

Een sterk patroon in 1 kleur neerzetten of ga je voor spelen met kleuren binnen 1 patroon?

Fotolijst van pegboard

Versier je fotolijst van 25×25 cm met fantasiesteekjes in je favoriete kleuren.

Fotolijst pegboard groot

Versier je fotolijst van 31×31 cm met kruisjes of fantasiesteekjes in je favoriete kleuren. De rand van de lijst is breder, dat geeft meer mogelijkheden, maar kost ook meer tijd.

Borduren op pegboard

Grotere kruisjes maken een groter geheel. Borduren in het groot! Kies je eigen patroon en kleur.

♥ Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan ♥
Pippi Langkous ©

 

♥ Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen ♥

 

Deze website maakt alleen gebruik van noodzakelijke cookies. Bij gebruik van de website, is dit nodig. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op mijn pagina over de privacy verklaring.

Privacy verklaring