Over Geeske

Ik heb het creatief bezig zijn van mijn ouders meegekregen. Bij ons thuis werd zo veel mogelijk alles zelf gemaakt. Mijn vader heeft mijn ouderlijk huis gebouwd.
Mijn moeder zat achter de naaimachine of schilderde; dat laatste doet ze nog steeds met veel plezier.

Ik speelde niet met mijn barbies maar maakte er kleding voor van de restjes stof van mijn moeder. Haken, breien en borduren, het kwam allemaal voorbij. Ook toen al maakte ik gebruik van bijzondere combinaties zoals borduren met kraaltjes. Later heb ik mijn eigen beddengoed van restjes stof gemaakt. Na de geboorte van mijn zoon heb ik de opleiding voor costumière afgerond.

GEESKEhandwerk heeft het recyclen van materiaal hoog in het vaandel staan. Dat kenmerkt zich door het hergebruiken van materialen, vooral houten voorwerpen. Het is een grote ontdekkingstocht om materiaal te verzamelen als ondergrond om op te borduren of een andere creatieve toepassing te vinden voor het materiaal. Mijn voorraad aan knutselmateriaal wisselt dan ook, maar maakt het daardoor juist mogelijk om iedereen een unieke creatie te laten maken.

Van niets, iets maken loopt als een rode draad door mijn leven.

Of het nu gaat om handwerken, koken of knutselen. Vele restjes bij elkaar maken weer een mooi geheel. Het is alleen de kunst om de combinatie te zien ♥

 

♥ Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan ♥ Pippi Langkous ©

 

♥ Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen ♥

 

Deze website maakt alleen gebruik van noodzakelijke cookies. Bij gebruik van de website, is dit nodig. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op mijn pagina over de privacy verklaring.

Privacy verklaring