Kinderfeestje te vieren?

GEESKEhandwerk komt met de materialen bij je thuis en dan gaan we lekker met z’n allen aan de gang. Jij zorgt voor een werkplek binnen of buiten; een tafel met wat stoelen of een picknickbank is genoeg. Ik neem de materialen van de gekozen workshop mee en begeleid de workshop. Na afloop heeft iedereen zijn eigen creatie gemaakt.

Thuis? Of liever niet?

Ga je liever even helemaal weg van huis dan kunnen we in overleg een locatie in/rond Zwolle uitkiezen. Dat kan bijvoorbeeld bij Park de Stadshoeve in Stadshagen.

De workshop wordt dan gecombineerd met eten en drinken. Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen locatie en workshop.

 

 

Een kinderfeestje groot of klein, ik kom graag bij je langs om een workshop te geven. GEESKEhandwerk hanteert geen minimum, maar wel een maximum aantal deelnemers: maximaal 10 deelnemers omdat ik graag iedereen persoonlijke aandacht wil geven.

De prijs per workshop varieert van €5,- tot €10,- per persoon. De benodigde tijd per workshop varieert van 1 tot 2,5 uur. Vanaf 8 jaar zijn de workshops goed te doen, maar in overleg kunnen sommige workshops ook vanaf 6 jaar.

Samen bepalen we welke workshop haalbaar is, hoe lang de workshop mag duren en wat er binnen het budget past. Ieder kinderfeestje is uniek en daarvoor maken we samen een workshop op maat.

Zit jouw workshop er niet bij? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Borduren op hout

Op een plaatje hout van 10×10 cm borduur je een diamant, hart of vosje in een kleur naar keuze. Een draadje met houten kralen om het op te hangen maakt het helemaal af.

Fantasie borduren

Borduur je eigen schilderij op pegboard met knopen en draad.

Sleutelhangers en magneten

Met weinig steekjes en veel fantasie maak je verschillende magneetjes of sleutelhangers in je eigen kleuren.

Hartje op pegboard

Borduur 24 kruisjes en je hebt een mooi hartje. Een draadje met houten kralen of een lintje om het op te hangen maakt het helemaal af.

Fotolijst van pegboard

Versier je fotolijst van 25×25 cm met fantasiesteekjes in je favoriete kleuren.

Pompomfeestje

Een pompom maakt samen met een houten knijper een ballerina.
Maar een losse pompom kan ook aan een rugzak of sleutelhanger als versiering.

Geometrisch figuur met sharpies op hout

Je gaat een geometrisch figuur naar eigen keuze overbrengen op hout en inkleuren. Welke achtergrond kies jij? Wisselende mogelijkheden: huisje, doosje, blok hout of gewoon een plat plaatje?

Kunstwerk op een houten blokje

Kralen en ijzerdraad zijn samen in elke vorm te buigen tot een kunstwerk en dat heeft een mooi plekje verdiend op een houten blokje.

♥ Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan ♥ Pippi Langkous ©

 

♥ Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen ♥

 

Deze website maakt alleen gebruik van noodzakelijke cookies. Bij gebruik van de website, is dit nodig. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op mijn pagina over de privacy verklaring.

Privacy verklaring