Zoveel mensen, zoveel wensen…

 

Kant en klare doe het zelf pakketjes zijn vaak net niet hoe je het wilt. Ik ben van de persoonlijke aanpak en in staat om in te spelen op jouw wensen. Samen bespreken wat je plannen zijn. Zoek je iets voor een verjaardagsfeestje, voor jezelf, een cadeautje? Misschien heb je een bepaald thema in gedachten?  Zoek je iets voor een uurtje of langer? Moeilijk of makkelijk? Een speciale kleur of grootte? Beperkt budget? Het kan allemaal. Zoveel keus en ideeën op internet. Ik help je graag om je ideeën vorm te geven en te zorgen dat het praktisch te doen is. Zelfs wanneer je zelf niet creatief aan de slag wilt kun je ook bij mij terecht; ik maak het graag voor je.

Aanbeveling:

Wij hebben Geeske gevraagd om een versiering voor een wijnfles te maken. Het moest voor ons een aandenken worden aan een prachtige wijnreis. We gaven haar een lege wijnfles en Geeske heeft daar haar creativiteit op losgelaten.  Ze heeft gekeken naar onze inrichting, onze smaak, en ook naar waarom wij dit zo belangrijk vinden. Het resultaat is een echt stukje vakwerk en heeft een centraal plekje in onze huiskamer gekregen! Wat een mooi ontwerp!
Bedankt, Geeske!

Natasja & Jerom

Houten hartje met gehaakte rand en geborduurde letters.

Het hartje is van mdf en wit geschilderd; formaat 14×14 cm.
Leuk als cadeau bij geboorte of trouwerij.

Hartje met naam kan met maximaal vier letters. Alleen initialen of met een hartje ertussen in is ook mogelijk. Alles in een kleur naar keuze.

Alleen op aanvraag leverbaar omdat ik voor iedere naam/initialen weer andere gaatjes moet boren. De levertijd is maximaal een week.

XXL borduren

Wel een XXL-borduurwerk aan de muur, maar zelf niet creatief genoeg of geen tijd om het te maken?
Neem gerust contact op en dan maak ik het met liefde voor jou! 

De roos is geborduurd op geschilderd pegboard en heeft een afmeting van 100×57 cm.

Alle formaten zijn mogelijk tot een maximum van 122×244 cm.

De rendierkop is geborduurd op een canvas doek en heeft een gehaakte omlijsting; afmeting 20×20 cm.

Diverse maten canvas doek zijn beschikbaar.

Herinneringsdeken

Herinneringsdeken gemaakt van mijn zwangerschapskleding. Een bijzondere tijd waar ik iedere keer weer liefdevol aan terugdenk als ik deze deken zie.

Misschien wil je zelf ook wel zoiets, ik kan het voor je maken. Een deken, een kussenhoes of iets anders. Ik kan samen met jou je ideeën bespreken en vormgeven.

Slinger van tafelzeil

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Een slinger gemaakt van tafelzeil voor binnen en buiten te gebruiken. Slinger kan van een gebruikt tafelkleed gemaakt worden, maar natuurlijk ook van een nieuw stuk tafelzeil. Je bepaalt zelf de lengte van de slinger en het aantal vlaggetjes. Ook leuk om cadeau te geven bij een huwelijksfeest. Wanneer heb jij weer een feestje te vieren?

♥ Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan ♥ Pippi Langkous ©

♥ Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen ♥

 

Deze website maakt alleen gebruik van noodzakelijke cookies. Bij gebruik van de website, is dit nodig. Wil je hier meer over weten? Kijk dan even op mijn pagina over de privacy verklaring.

Privacy verklaring